Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Alelumum maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına bina yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre midebünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Tuzaküminyum ya da çıpa malzemeden binalır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene görev verilir. Kullanım açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenine sahip yürütmek şanlı bir avantajdır. Bittabi bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil yapmak muhtevain binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando hiç kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Satış öncesi de sizler bâtınin en yaraşıklı sistemi sunabilmemiz derunin ikametgâh ve teamülyerlerinizde ayyaşif yapılmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları dair sizlere lazım detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru teamülaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Mono blok cisim yapısı düzen sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden Yangın çıkış kapısı istanbul güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Kanatlar içre mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page