Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli sarrafiyelı kriterler hane önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan saksılayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tenvirat Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür tarafından gerçekleştirilecek muta işleme sürecine degaje rızamın olduğunu onaylama, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 erkek kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına bağlamlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Bu yöntem ekseri ivedili bir durumda çabucak açılabilen son çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp mazi çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son radde nazik bir öneme sahiptir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının başlangıçladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu sinein emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page